Skip to main content

Företagshälsovård

Vad är Företagshälsa Direkt?

Vi är den lilla aktören med det stora engagemanget. Därför erbjuder vi en effektiv och hållbar hälsovård av ett team erfarna specialister, däribland läkare, sjuksköterskor, KBT-terapeuter, kostrådgivare, arbetsmiljöingenjörer, med flera.

Vi hjälper dig och ditt företag att uppnå maximal produktivitet till minsta möjliga kostnad. Resultatet blir att ni kan skapa en effektiv, hälsosam och hållbar arbetsmiljö.

Tillsammans ser vi över vad ni behöver för att förebygga ohälsa, undanröja hälsorisker och att få de anställda att må så bra som möjligt. Bland annat så hjälper vi dig och dina medarbetare – att upprätthålla och förbättra hälsan.

Mobil företagshälsovård i Örebro och Mellansverige

Vi erbjuder en unik mobil lösning. Vi genomför alla typer av hälsokontroller och provtagningar i vår rullande vårdenhet. Den är specialanpassad för att kunna hjälpa er med kontroller, provtagningar, EKG, hörseltest, Lungundersökning, m.m.

Resultatet blir att vi kommer ut till er, istället för att ni ska behöva skicka iväg personalen på kontrollerna, det är ofta både kostsamt och tidskrävande.

Med andra ord, med vår lösning så sparar ni både tid och pengar, bra va?

Boka vår mobila enhet

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
företagshälsovård örebro