Skip to main content

Vi som jobbar här

Välkommen till Framtidens Företagshälsovård

Vi är er nyckel till effektivitet och välmående! Hos oss är tiden och pengarna dyrbara resurser, och vi förstår vikten av att maximera dem. Med vår innovativa mobila vårdenhet tar vi företagshälsovården till en helt ny nivå.

Spar både tid och pengar med vårt skräddarsydda, rullande hälso-team. Vi erbjuder en omfattande uppsättning hälsokontroller och provtagningar, inklusive EKG, hörseltest, lungundersökningar med mera. Vår mobila enhet är designad för att vara flexibel och anpassningsbar, och den ger er företag möjligheten att främja välbefinnande på plats.

Som ett lokalt familjeföretag är vi engagerade i att hjälpa våra kunder att må bättre. Vi strävar efter att skapa hälsosammare arbetsplatser och stärka den övergripande hälsan i Mellansverige. Genom att välja oss som er partner får ni inte bara tillgång till toppmodern teknik och expertis, utan även den personliga touchen från ett företag som värnar om er hälsa.

Ta steget mot en friskare och mer produktiv arbetsmiljö – låt oss vara er partner för framtidens företagshälsovård. Tillsammans skapar vi en starkare och friskare arbetsplats för er och era medarbetare. Välkommen till en ny era av företagshälsa

företagshälsovård örebro
Medicinsk koordinator och kundansvarig

Josephine Monks

”Jossan” är den du bokar allt med, hon är spindeln i nätet.

”Jossan” är den du bokar allt med, hon är spindeln i nätet. Hon är utbildad undersköterska med specialistkompetens inom psykisk ohälsa. Tillsammans med dig så gör ni upp alla detaljer kring de tjänster som ni beställer, så det blir så bra som möjligt för er. Hon bor i Örebro med sin familj och gör gärna ”det där lilla extra” för sin omgivning och gillar blommor.
Sjuksköterska och utbildare i första hjälpen

Malin Wong

Malin är utbildad sjuksköterska och är en av teamets experter på hälsokontroller, medicinska tjänster och på vår mobila lösning.

Malin är utbildad sjuksyster och är en av teamets experter på hälsokontroller, medicinska tjänster och på vår mobila lösning. Hon är lugn, noggrann, lösnings fokuserad och tycker det är kul att få hjälpa människor till bättre hälsa. När Malin inte jobbar så umgås hon med sin familj och spelar hockey, hon är riktigt vass och spelar på elitnivå, så hon vet att god hälsa kommer från att vara i rörelse och att äta bra!
Sjuksköterska och utbildare i första hjälpen

Matilda Blom

Matilda är vår andra sjuksköterska och stjärna i det medicinska teamet, hon är också noggrann, lugn, flexibel och tycker det är så himla kul att få hjälpa människor till ett bättre och friskare liv!

Matilda är vår andra stjärna i det medicinska teamet, hon är också noggrann, lugn, flexibel och tycker det är så himla kul att få hjälpa människor till ett bättre och friskare liv! När Matilda är ledig så umgås även hon med sin familj och tränar Cross fit. Malin och Matilda pluggade tillsammans under många år, de är goda vänner och känner varandra väl.
Läkare med över 35 år erfarenhet

Annika modin

Annika är en av våra läkare som hjälper oss med att utfärda intyg för högre behörighet, samtal, sjukskrivningar, remisser m.m

Annika är en av våra läkare som hjälper oss med att utfärda intyg för högre behörighet, samtal, sjukskrivningar, remisser m.m

Hon stöttar även våra syrror i sitt dagliga arbete.

När Annika inte är hos oss, så är hon med sin man och övrig familj, Annika gillar inredning och är en av de läkare som förespråkar en balans av rörelse, näring, återhämtning och sömn, INNAN man börjar med mediciner och annat. Hon brinner för att hjälpa unga och vuxna med att förebygga psykisk och fysisk ohälsa.

Leg Fysioterapeut, Specialist och utbildad i ortopedisk manuel terapi

Sofia Hägg

Teamets expert på rehabilitering, hon är passionerad över att hjälpa människor att få mindre ont och öka sin rörlighet.

Teamets expert på rehabilitering, hon är passionerad över att hjälpa människor att få mindre ont och öka sin rörlighet. Hon vill att när du blir gammal så ska du kunna vara spänstig, smidig och stark i din kropp, så att din kropp håller länge.

Sofia bor i Örebro med sin familj och gillar att utvecklas och lära sig nya saker.

VD och grundare av Företagshälsa Direkt

Stefan Keventer

Stefan är teamets samtalsterapeut, föreläsare och utbildare. Stefan brinner för att inspirera människor att förändra, förbättra och förenkla sina liv. Stefan är utbildad och har lång erfarenhet att jobba med Kognitiv beteende terapi (KBT) och Mental träning och Neurolingvistisk programmering (NLP) samt missbruk och beroende. Han är även utbildare i HLR( Hjärt och lungräddning)

Stefan startade sin bana inom psykologins värld redan 2006.Han har jobbat inom missbruksvården, både privat men även startade upp Örebro kommuns öppenvårdsbehandling, 12 stegs gruppen. Han har personlig erfarenhet av både missbruk och psykisk ohälsa och jobbar idag med att hjälpa andra att må bättre. På fritiden så umgås han med sin familj, han dyker, fiskar lax och styrketränar. Stefan brinner för att inspirera människor att förändra, förbättra och förenkla sina liv.
Arbetsmiljö ingenjör och utbildare

Michael Frisk

Michael är vår expert inom yrkeshygieniska mätningar, han mäter damm, buller, vibrationer för att nämna några områden. Han utför även provtagningar i jord, vatten och sediment för förorenade områden.
När Michael är ledig umgås han med sin familj och cyklar MTB i närmaste bergstoppar.
Michael grundade FRISK Miljöpartner med sin fru Johanna frisk för att bidra till säkra arbetsplatser och hållbarare samhällen.

Michael är vår expert inom yrkeshygieniska mätningar, han mäter damm, buller, vibrationer för att nämna några områden. Han utför även provtagningar i jord, vatten och sediment för förorenade områden.
När Michael är ledig umgås han med sin familj och cyklar MTB i närmaste bergstoppar.
Michael grundade FRISK Miljöpartner med sin fru Johanna frisk för att bidra till säkra arbetsplatser och hållbarare samhällen, och vi är stolta över att ha med dem i vårt fantastiska team.
Arbetsmiljöingenjör, Ergonom och utbildare

Johanna Frisk

Johanna utbildar i SAM,BAM och OSA, hon är även ergonom och hjälper till med att riskbedöma, kartlägga och förebygga skador.

Johanna utbildar i SAM,BAM och OSA, hon är även ergonom och hjälper till med att riskbedöma, kartlägga och förebygga skador. När Johanna är ledig så är hon ute i naturen, cyklar MTB, och fixar i sin trädgård.
Leg Psykolog, Organisationskonsult

Mirjam Hellgren

Mirjam är teamets psykolog och hjälper oss med när behovet hos kunden uppstår.

Mirjam är teamets psykolog och hjälper oss med när behovet hos kunden uppstår. Hon vill hjälpa människor och organisationer att skapa ökad livskvalitét, livsglädje och livskraft. Hon driver sitt eget bolag - Psynova AB, läs mer här. När Mirjam inte jobbar så gillar hon att sjunga, skapa musik och dansa.